+359 2 996 4 550 | +40 374 156101 info@talarfoods.com

SARMALE & CARTOFI

Cartofi înăbușiți cu sare

Gramaj: 500gr., Valabilitate 30 zile

Este o tradiție să ai un fel de mâncare cu cartofi pe fiecare masă, cartofii natur vă permit să-i condimentați după gustul și dorința dvs.

Cartofi cu mirodenii de grădină

Gramaj: 500gr., Valabilitate 30 zile

Potriviți atât pentru consum direct, cât și pentru prepararea diverselor feluri de mâncare aromate cu cartofi deja condimentați cu mirodenii de grădină selectate cu atenție

Cartofi înăbușiți cu mărar și usturoi

Gramaj: 500gr., Valabilitate 30 zile

Cartofi apetisanți și sățioși, înăbușiți cu mărar și usturoi. Notă picantă și aroma pe care o lasă în urmă sa într-o combinație clasică care i-ar tenta și pe cei cărora, chipurile, nu le este foame.

Cartofi țărănești

Gramaj: 500gr., Valabilitate 30 zile

Cartofi gustoși și hrănitori, înăbușiți cu mirodenii aromate. Un gust care oprește timpul în loc pentru o clipă. Bucură-te de ei!

Sarmale de post în foi de varză

Gramaj: 1000gr., Valabilitate 120 zile

Orez cu legume proaspete și condimente îmbietoare – arome create pentru a se completa reciproc. Iar pentru ca această umplutură irezistibilă să fie și mai apetisantă, am înfășurat-o strâns cu o frunză suculentă de varză.

Sarmale de post în frunze de viță

Gramaj: 1000gr., Valabilitate 30 zile

Frunza de viță fragedă a îmbrățișat umplutura de orez, legume și condimente aromate, transformând-o într-o capodoperă culinară numită sarma de viță de vie.

De la ingrediente proaspete în orice sezon, până la produsele finale impecabil preparate, niciun compromis dacă alegi KENA! Prospețime, grijă pentru clienți și garanția aceluiași standard ridicat de fiecare dată.