+359 2 996 4 550 | +40 374 156101 info@talarfoods.com
ZACUSCA
Acoperim o gamă extrem de variată, care satisface atât poftele tradiționale, cât și pe cele contemporane.
 

 

 

 

 

Salată Kiopoolu

Pregătită după rețeta tradițională din vinete, ardei copți și-un pic de usturoi, este una dintre cele mai căutate salate pe care le oferim. Gustul blând și textura ușor cremoasă fac ca această salată să fie foarte potrivită atât ca aperitiv, cât și ca gustare la băutură sau garnitură pentru zeci de feluri de mâncare.

Zacusca cu ardei și vinete coapte

Gustul complementar dintre ardeii proaspeți și vinetele este o reminiscență a lipsei grijilor și prospețimii de vară. Nota ușor picantă completează această zacuscă într-un mod sublim!

Zacusca cu ardei copți și sos de roșii

Ardeiul și roșiile se combină perfect cu aroma lor clasică de grădină. Ușor condimentate, aceste legume creează un mic dejun extrem de apetisant.

KENA are o delicatesă de oferit pentru fiecare – de la clasicele, până la noile, dar la fel de apreciate. Secretul succesului KENA stă în prospețimea ingredientelor și ambalajele moderne pe care le folosim. Doar așa putem oferi constant calitatea care ne-a făcut faimoși.

De la ingrediente proaspete în orice sezon, până la produsele finale impecabil preparate, niciun compromis dacă alegi KENA! Prospețime, grijă pentru clienți și garanția aceluiași standard ridicat de fiecare dată.